onsdag 29 januari 2014

appsolut ap(p)bra appar

(Asrolig där i titeln, tycker ni inte?)

Nej, men det här med appar till telefoner. Det finns ju hur många som helst och är en väldigt, väldigt stor marknad. Typ så pass stor att jag undrar varför vissa appar ännu inte utvecklats. Sådana som jag har kommit på som skulle vara hur smarta som helst, men som fortfarande inte finns. Därför bifogar jag härmed en liten lista med ett par idéer ifall någon teknisk person, typ anställd på The Farm, Bon touch eller appanero.se, skulle se det här.

Vad ska jag äta till middag-appen
En smidig app som på något tekniskt vänster håller reda på vad som finns i kyl, frys och skafferi och sedan kommer på vad du ska äta till middag. Aldrig mer något velande över alldeles för många förslag som du inte vet om du har hälften av ingredienserna till, alternativt att du inte har en aning. Låt telefonen avgöra din matsedel, när det finns så många andra beslut här i världen att fatta.Klia mig på ryggen-appen
Säljes med ett speciellt skal. Fungerar helt enkelt så att du bara placerar mobilen med skalet på på ryggen och sätter igång appen. Därefter får appen klia dig på ryggen medan du bara ligger där och njuter. Extra bonus om en styrs av tankekraft, då behöver du inte ens säga åt den var den ska klia eller ännu värre, flytta på den själv.

Spöktransferens-appen
Precis vad det låter som. Helt enkelt en teleporteringsapp, bara det att den är lite coolare eftersom den har fått sitt namn från Harry Potter. Transfererar dig vart helst i världen. Tänk vad du kommer att spara tid och pengar på det här och tänk hur miljövänligt det är.Var är?-appen
Du vet ju hur det blir när du tappar bort mobilen. Du ber en vän ringa och så är den alldeles strax återfunnen. När du tappar bort nycklarna däremot, då får du springa runt i full panik och svära över att nycklar inte är något som går att ringa efter. Nu behöver du inte göra det längre då den här appen kan tala om för dig vart sakerna finns, allt ifrån dina nycklar till den bortsprungna katten eller den där tröjan du planerat att ha på dig idag. Spara tid och energi!

gifakut-appen
Ni vet när en sitter och pratar med någon över internet och orden inte räcker till. Det behövs en gif. Problemet är bara att du inte hittar någon bra gif i just det ögonblicket. Misströsta icke, gifakuten är din räddare i nöden. Den plockar fram precis den gif du behöver och allt är frid och fröjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar