onsdag 6 november 2013

Jimmie Åkesson och tårtan

Det här med att det finns folk som:

  • inte tyckte att det var så illa när ett gäng SDare slog på folk med järnrör, "för det hade ju inget med deras politik att göra".
  • aktivt deltar i protester mot moskéer, för de låter ju och vi måste ju bevara svenskheten. (Fun fact: Våra kära kyrkklockor låter också och när vi ändå är inne på det så är Israel och Saudiarabien grannländer.)
  • inte tycker att Sverige kan ta emot fler flyktingar, för det är ju så ont om plats. (Fun fact: I Sverige bor det i snitt 20 personer per kvadratkilometer. Plats har vi. Sedan är det det där med resurser, men det går att lösa. Kanske en bra början kan vara att börja se fler personer som en tillgång och en möjlighet att växa.)
  • påstår att händelser som kravallerna i Husby beror på att personer med annan hudfärg än vit bor där.
Nu däremot, när en vit kränkt man fått lite tårta på sig, då vaknar alla dessa människor och börjar skrika om att det är en ickedemokrati och hur hemskt orättvist allting är.
Nej, egentligen är inte tårtkastning sådär jättesnällt, men jag skiter fullständigt i om Jimmie Åkesson får tårta på sig. Det finns värre saker att utsättas för och framförallt så är det precis den effekten politiken han och Sverigdemokraterna för får.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar