tisdag 17 september 2013

Mind the gap and drink your coffe

Jag tycker vi bara vi ska börja det här inlägget med att ägna en minut åt att begrunda mitt väldigt vuxna beteende ibland. Det första jag köpte i London som inte var mat var underkläder med Svampbob Fyrkant på. Som jag har på mig nu. Yaay. Både för att ni vet vad jag har under mjukisarna och kan spela fickpingis till det och för att det är precis lika supervuxet som allt annat jag tar mig för.

Annars var jag på lite äventyr en snabbis idag, så jag har inte enbart tittat ut genom mitt badrumsfönster och lyssnat på läsläxor. Det var spännande. Ungefär det här hände:
  • Jag åkte lite fel och tackar Gud för att jag föddes i Stockholm med en moder som sedan dess ofta har sett till att jag hamnar i tunnelbanor. Jag är duktig på tunnelbanesystem ändå, även när det inte märks. Jag kom ju i alla fall rätt till sist.
  • Jag såg en person som såg ut som Jackie Tyler. I London. Dog. Sedan såg jag en som såg ut som en rollspelskaraktär och dog ännu mer.
  • Jag tog trapporna ner till tunnelbanan istället för rulltrappor. Det var typ ingen där och det kändes lite som att fly ner i skyddsrummen under andra världskriget eller något i den stilen. Om de flydde med Starbuckskaffe i handen vill säga.
  • Jag köpte kaffe på Tottenham Court Road. Kändes så h


(Om ni inte fattar den bör ni genast bli mer litterärt kunniga. Typ läsa sjunde Harry Potterboken är en början. När de är på Tottenham Court Road.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar