tisdag 26 juni 2012

Dumbledores rakningsvanor och sådär

Det är förstår jag egentligen inte. Jag har insett själv att jag oftast mår mycket bättre när jag bloggar. Skriver alla dessa onödiga tankar som flyger runt i mitt lilla ganska stora huvud. Egentligen så är det väl något att jag innerst inne har ett enormt bekräftelsebehov och bara känner att det känns bra att folk får veta när jag har köpt en ny tandborste, kanske., eller att jag helt enkelt får mer rätsida på saker om jag skriver ner dem. Å andra sidan så har jag alltid hållit mer känsliga saker och så utanför, så det är inte som att jag får rätsida på det heller. Det är bara så att jag borde blogga.

Nu kommer den lilla frågeställnngen här, varför bloggar inte fröken? Förut, fram till för ungefär ett år sedan bloggade jag massor och skrev onödiga inlägg om precis allt. Det kan verka och var extremt onödigt att skriva om varenda lilla detalj av min vardag, ungefär som att jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle ta bussen eller cykeln till stallet eller att det fanns lysmelk i godishyllan på affären, men det innebar fortfarande att jag dokumenterade min vardag och faktiskt fick ner de där små, ytteputtiga händelserna som egentligen bara passerar förbi varje dag på ett (ibland) ganska underhållande sätt. Sedan kom ett gäng idioter och sa lite dumma saker om det hela, vilket gjorde att jag tyvärr tappade självförtroendet kring det hela lite grann och började blogga mindre och mindre. En dag hade det bara dött ut ungefär och jag skrev på min dåvarande blogg att jag inte skulle skriva där något mer. Även om jag nu har två bloggar igång bloggar jag ju ungefär lika ofta som Dumbledore rakar sig och jag vill egentligen att det ska vara mer. Därför ska det bli mer nu, hoppas jag. Jag ska och vill försöka igen ett tag i alla fall

För övrigt, när vi ändå är på det där med att Dumbledore inte rakar sig så ofta, jag vet ju att de bytte skådespelare och så mellan hemligheternas kammare och fången från Azkaban, men han bytte ju även skägglängd. Alltså måste han i alla fall ha klippt sig.

För övrigt är min header hemsk och jag tror jag ska göra något åt den, antingen nu eller imorgon, men eftersom klockan redan är så pass mycket och det skulle regna imorgon förmiddag är det nog ändå inte en speciell stor chans att jag kommer vilja åka ut till min kära medryttarhäst vid tio imorgon. Jag gör det på eftermiddagen tror jag, alltså kan jag börja nu. Vad är sömn och vad ska jag med det till?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar